e
Banner

Etiketler: kıta lojistik



Lider cep telefonları Kıta Lojistik ile taşınıyor


Yayın: 08-11-2012
Kategori: Lojistik

Apple, HTC, Motorola, Blackberry gibi markaların lojistiğini gerçekleştiren Kıta Logistics Genel Müdürü Emre Eldener, akıllı telefon pazarı taşıma ve lojistiğinde lider Türk firması olduklarını iddia etti.





Kıta Lojistik, enerji yatırımlarının %30’unu taşıyor



Bu yıl taşıdıkları enerji tesislerinin toplam kurulu gücünün bin 100 MW’ı geçeceğini söyleyen Kıta Lojistik GM Eldener, bu haliyle pazar paylarının enerji sektöründe yaklaşık yüzde 30 düzeyinde olduğunu ifade ett.





Proje ve ağır yük lojistiğinin kalbi Türkiye’de atacak



Proje ve ağır yük lojistiğinin tüm aktörleri 18-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul düzenlenen Breakbulk Türkiye Konferansı’nda buluştu. Konferansta, coğrafik konumu ile bölgesel proje ve ağır yük taşımacılığının kalbi haline gelen Türkiye’de enerji alanında 2023 yılına kadar gerçekleştirilmesi planlanan 122 milyar dolarlık yatırımın sektör açısından önemli fırsatlar yaratacağının altı çizildi.  




Kıta, Ortadoğu’da yatırımlarla büyüyecek


Yayın: 05-03-2014
Kategori: Lojistik

Uzakdoğu’da deniz ve havayolu taşımacılığında liderliğe oynayan Kıta Lojistik, bölgeden Avrupa’ya uçak + karayolu ile taşımalar da yapıyor. Uzakdoğu’dan Avrupa havalimanlarına gelen yükleri özmal araçlarıyla 3-4 günde kapıya teslim ettiklerini belirten Kıta Lojistik Genel Müdürü Emre Eldener, önümüzdeki süreçte yoğunlaşacakları bölgenin ise Güneydoğu Asya olacağını söylüyor. 




KITA yurtdışı ağırlıklı organik büyüyecek


Yayın: 07-02-2018
Kategori: Lojistik

2017 yılında yurtdışında önemli atılımlar geçekleştiren KITA Logistics, 2018’de de organik büyümesini sürdürecek.